13 Μαΐ 2010

Μια απάντηση στον.. μη ελεεινό και …δοσίλογο καρατζαφέρη

Posted at  4:05 μ.μ.  |  in  Blogs














Το Mega που είναι το πρωτοπόρο κανάλι της διαπλοκής με τον Μπόμπολα και τον Βαρδινογιάννη δεν έχασε την ευκαιρία να προβάλλει την έκκληση του αγράμματου ψευτοπατριώτη Γ. Καρατζαφέρη να φιμωθούν τα blogs όπως γίνεται στην Κίνα και την Τουρκία. Αυτό βέβαια που δεν ξέρει λόγω του άκρατου φασισμού και της ταυτόχρονης αγραμματοσύνης του είναι, ότι αυτό αντιβαίνει στην .......
ευρωπαϊκή νομοθεσία, και είναι ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ το δικαίωμα να γράφουν και να σχολιάζουν. Ο εκπρόσωπος της φασιστικής ιδέας και της ακροδεξιάς άποψης να ελέγχουμε τους πάντες και τα πάντα, ζήτησε να γράφουν τα blogs επώνυμα κάτι που γνωρίζει ότι ενέχει τον κίνδυνο της αυτοφίμωσης τους λόγω των επαπειλούμενων ομαδικών μηνύσεων από τους αρχικλεφταράδες. Τα portals που είναι επώνυμα και διασύρουν τον κόσμο δεν τα ακουμπά ο θρήσκος διαζευγμένος κρυφά «οικογενειάρχης», όπως και τις εφημερίδες και τα κανάλια που παίρνουν δάνεια και κρατικές χορηγίες για να συκοφαντούν ΜΕ ΔΟΛΟ και εν γνώση των όσων εντεταλμένων εκβιαστικών πράξεων κάνουν. Τα blogs τρισάθλιε εθνοπροδότη που ξεπούλησες την χώρα με την ψήφο σου για το Δ,Ν,Τ, δεν παράγουν πορνεία, ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΝ ΛΙΑΝΗ ,Δεν πλασάριζαν κοριτσάκια σε τραπεζιτικούς δια ατομική ταμειακή διευκόλυνση, δεν εξαπατούν πολίτες δεχόμενοι «πατριωτικές» δωρεές και τις μεταφέρουν στην ζούλα σε οφσορ εταιρίες, Δεν παίρνουν λεφτά «εκβιαστικά» για να βάλουν στην λίστα υποψήφιους βουλευτές, Δεν έχουν βίλες και μαύρο χρήμα σε οφσορ εταιρείες στην Κύπρο και αλλού παριστάνοντας ταυτόχρονα τα τέρατα εντιμότητας και ηθικής, Δεν έχουν αδήλωτα σπίτια στις Βρυξέλλες και στο Λονδίνο, δεν συντηρούν στρατιά φιλενάδων με τα μαύρα λεφτά που παίρνουν από τους διαπλεκομενους ξεπουλώντας την ψήφο που υφάρπαξαν με ψεύτικες υποσχέσεις από τον λαό, δεν υπηρετούν ξένα ανθελληνικά συμφέροντα εβραίων, μασόνων, μυστικών υπηρεσιών κ.α, βάζοντας στα ψηφοδέλτια «δικά» τους πρόσωπα, Δεν υπόσχονται κρυφό γάμο σε νεαρές φιλόδοξες κυρίες, και μετά τους ρίχνουν χρηματικά πακέτα και δωρεάν διακοπών, για να μην μιλήσουν, Δεν το παίζουν ότι κοπτωνται για το χρήμα του πολίτη την ίδια στιγμή που βάζουν από την πίσω πόρτα με νομοθετήματα της νύχτας στρατιά αργόμισθων στο δημόσιο, Δεν τοποθετούν όλους τους δημοσιογράφους που έχουν στο κανάλι τους υπάλληλους στην βουλή για να έχουν δωρεάν παροχή υπηρεσιών στο τηλεοπτικό μέσο τους.

ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Καλά θα κάνει λοιπόν ο αγράμματος αρχιφασισταράς να μην ασχολείτε με άτομα που αποκλειστικό σκοπό έχουν την αποκάλυψη των αρχικλεφταράδων και των τρωκτικών της χώρας. Εμείς του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε για τους bloggers λέγοντας του ,ότι έχει ο καθένας πουλαει. Η κατασυκοφάντηση η παραπληροφόρηση, και η εξαπάτηση, είναι δημιουργήματα,και εφευρέσεις του, αρχής γινόμενης από την υπόθεση της ΛΙΑΝΗ όπου είπε επ΄ ακριβώς βάσει του πορνοβιβλίου του στο αείμνηστο βουδούρη,(δες τη στιχομιθία πιο πανω απο εφημερίδα της εποχής εκείνης), «ΑΡΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» νομίζοντας ο βρώμικος πλασιέ τσοντο-φωτογραφιών , πως θα κάνει πολιτική με γυμνές φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές. Να τον χαίρεστε κύριοι του ΠΑΣΟΚ τον νέο πολιτικό συνεταίρο που βρήκατε. Ποιο πολιτικό σκουπίδι από αυτό δεν υπάρχει.

Share this post

About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ.
Powered by Themes24x7 .
back to top