22 Φεβ 2009

«Φρένο» στο Παγκρήτιο

Posted at  11:07 μ.μ.  |  in  

Ο Ελληνας... Μέσι επιβεβαίωσε την αγωνιστική «κοιλιά» που διάγει ο Ολυμπιακός. Ο Κουτσιανικούλης σκόραρε στο 22' και χάρισε στον Εργοτέλη τεράστια νίκη, 1-0, επί των «ερυθρόλευκων» που έχουν να επικαλεστούν ως δικαιολογία τις πολλές απουσίες, αλλά δε φτάνει... Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα για τους πρωταθλητές μετά απ' αυτή του περασμένου Οκτωβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Αρη. Ωστόσο, φαίνεται να μην τους επηρεάζει σχετικά με το στόχο του πρωταθλήματος καθώς διατηρούν +11 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που μετά τις σαββατιάτικες νίκες τους επί του Πανιωνίου και του Ηρακλή διατηρήθηκαν ισόβαθμοι στη δεύτερη θέση. Σημαντική -για ψυχολογικούς λόγους- η νίκη της ΑΕΚ μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα με τον Σουηδό Μαϊστόροβιτς να σκοράρει στο 86. Από την... άσπρη βούλα κρίθηκε η «μάχη» του Αλκαζάρ ανάμεσα στη Λάρισα και τον Αρη. Ο Πανθρακικός «σφράγισε» την παραμονή του κερδίζοντας στη Φυλή το Θρασύβουλο με 2-0 και... ανάγκασε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων ουσιαστικά να ξεκινήσουν το σχεδιασμό τους εν όψει Β Εθνικής. Κάτι που σαφέστατα δεν ισχύει για τον Πανσερραϊκό που νίκησε για πρώτη φορά εφέτος σε δεύτερο διαδοχικό ματς 1-0 το Λεβαδειακό και μπήκε γερά στο κόλπο της παραμονής.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
«Ζωντανή» στο παιχνίδι της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Φιορεντίνα, η οποία στο πλαίσιο της 25ης ημέρας του καμπιονάτο, νίκησε την Κιέβο με γκολ του Μούτου στην εκπνοή του αγώνα (2-1). Ελπίδες για την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εξακολουθεί να έχει και η Τζένοα. Με το Σωκράτη Παπασταθόπουλο βασικό σε όλη τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τη Νάπολι, η ομάδα της Γένοβας πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 1-0. Το γκολ του Ζέεντορφ στο β΄ ημίχρονο διατήρησε τη Μίλαν στην τρίτη θέση (1-0 την Κάλιαρι), ενώ σημαντικές νίκες στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχαν οι Κατάνια (2-0 τη Ρετζίνα) και Τορίνο (1-0 την Ουντινέζε).
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Με την έκτη φετινή ισοπαλία της στο Ανφιλντ, η Λίβερπουλ έμεινε στο -7 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το 1-1 κόντρα στη συμπολίτισσα της Σίτι. Οι «κόκκινοι» έχουν επτά νίκες και έξι ισοπαλίες στην έδρα τους, την ώρα που η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον μετρά στο Ολντ Τράφορντ 12 νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αρμπελόα στο 51΄, ο Ντιρκ Κάιτ ισοφάρισε στο 78΄, αλλά παρά τις προσπάθειες των παικτών (απόντος του αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ) τού Ράφα Μπενίτεθ, η ισοπαλία έμεινε έως το τέλος. Νωρίτερα, η Φούλαμ λύγισε 2-0 τη Γουέστ Μπρομ. Νιούκαστλ και Εβερτον έμειναν στο 0-0 οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 44 με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κέβιν Νόλαν με απευθείας κόκκινη, για επικίνδυνο μαρκάρισμα με το οποίο τραυμάτισε τον Ανιτσέμπε.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Τη μοναξιά της κορυφής στη Μπουντεσλίγκα απολαμβάνει από την 21η αγωνιστική το Αμβούργο. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού νίκησε τη Λεβερκούζεν με 2-1 στο «Μπάι Αρένα» και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες των Χέρτα και Χοφενχάιμ. Και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Γιάνσεν, ενώ ο Αγγελος Χαριστέας μπήκε αλλαγή στο 79΄ στην θέση του Βιντάλ, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για τις ασπιρίνες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο... κατήφορος του Ηρακλή στην Α1 βόλεϊ των ανδρών συνεχίζεται. Λίγες ημέρες αφότου εξασφάλισε αήττητος την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο «Γηραιός» ηττήθηκε στο κλειστό της Μίκρας με 3-0 από τον Φοίνικα Σύρου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, και πλέον κινδυνεύει να χάσει και την τέταρτη θέση, αφού Λαμία και Αρης έχουν πλησιάσει σε απόσταση... βολής. Η ΕΑ Πατρών ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι, Το αχαϊκό συγκρότημα, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε 3-2 εντός έδρας του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Ετσι, εδραιώθηκε στην τρίτη θέση και έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό που νίκησε 3-0 στη Νέα Σμύρνη τον Μίλωνα να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή ξανά στους 4 βαθμούς.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 70-80
Συλλέκτης τροπαίων ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς, κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος για 12η φορά στην ιστορία του, νικώντας 80-70 τον Ολυμπιακό. MVP του τελικού, που κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Share this post

About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ.
Powered by Themes24x7 .
back to top