14 Φεβ 2009

Τον καθ-Άρη–σε!

Posted at  9:44 μ.μ.  |  in  

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΈΤΥΧΕ ΤΟ «12χ12»- Για μια ακόμη φορά στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα – δύσκολα στο φινάλε ωστόσο, πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Άρη, διατήρησε το απόλυτο (12 στα 12) στο Φάληρο και έκανε ένα ακόμη βήμα για τη κατάκτηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση, πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Τζόρτζεβιτς (23’) και Γκαλέτι (75’), αλλά το αυτογκόλ του Τοροσίδη στο 90’ τους άγχωσε μέχρι να έρθει η λήξη.
Ανήμερα της «γιορτής» των ερωτευμένων ο Ολυμπιακός έκανε ακόμη ένα βήμα για ν' αποδείξει τη ... λατρεία του για τους τίτλους! Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν εξαιρετικά από τον Αρη και ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά εφέτος στο «κάστρο» τους, αλλά κατάφεραν και το διατήρησαν απόρθητο. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 έχοντας τη σκέψη του και στη Σεντ Ετιέν και με το 12Χ12 στην έδρα του ακούμπησε ακόμη περισσότερο τη 12η κούπα στα τελευταία 13 χρόνια. Διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για τη διαιτησία του Χαραλαμπίδη και των βοηθών του! Με 10 τέλειωσε το ματς ο Αρης εξαιτίας της αποβολής του Βιτόλο. Επιβλητικός και πλέον... δεύτερος ο ΠΑΟΚ που στην καλύτερη φετινή του εκτός Τούμπας εμφάνιση νίκησε τον Λεβαδειακό με 3-0. «Οξυγόνο» από τον Ταχτσίδη πήρε η ΑΕΚ. Ο διεθνής με την Νέων μέσος σκόραρε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο στο ΟΑΚΑ, 1-0 λυτρώνοντας την Ένωση από τα χειρότερα. Πολύ καλοί αλλά... άστοχοι, Πανιώνιος και Εργοτέλης που έμειναν στο 0-0 στη Νέα Σμύρνη. Παρατράγουδα μετά το τέλος του ματς με τους Μανιάτη, Μάκο και Μαϊστόροβιτς να τ' ακούν από περίπου 200 φιλάθλους του Πανιωνίου. Την Κυριακή, το ματς στο «Καυταντζόγλειο» ανάμεσα (19:00-Novasports 1) στον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει, ο ΟΦΗ υποδέχεται (15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης σε αναμέτρηση «τελικό» παραμονής και για τους δύο, ο Πανσερραϊκός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά κόντρα (16:45-Alpha) στην Σκόντα Ξάνθη, ενώ ο Πανθρακικός φιλοξενεί (16:45-Novasports 1) τη Λάρισα σε ένα ματς με άρωμα Ευρώπης. Οι διατητές των αναμετρήσεων και η βαθμολογία.

Share this post

About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ.
Powered by Themes24x7 .
back to top