27 Οκτ 2008

Αρραβωνιάστηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ!

Posted at  10:50 μ.μ.  |  in  Κους κους


Στη δίνη του κυκλώνα έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Έχω ένα μυστικό» δέχθηκε τα πυρά από ουκ ολίγους, ενώ αντιδράσεις υπήρχαν και όρταν το βιβλίο αποφασίστηκε να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Ο ίδιος ο Γιάννης εν μέσω όλων αυτών των εξελίξεων δήλωνε ότι νιώθει μεγάλη μοναξιά και ότι θα ήθελε πολύ να έχει δίπλα του μια σύντροφο. Και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα!
Φαίνεται λοιπόν ότι δεν θα νιώθει πλέον τόση μοναξιά, αφού ο έρωτας τον χτύπησε με τα βέλη του και του έδωσε μια σύντροφο που τον αγαπάει και του συμπαραστάθηκε στις δύσκολες στιγμές. Ναι, το καστανό κορίτσι που βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του Γιάννη σε κάθε του εμφάνιση είναι η νέα αγαπημένη του. Όπως ο ίδιος μάλιστα έχει πει σε άτομα του περιβάλλοντός του, τη θεωρεί πολύ σημαντική, αφού του χάρισε την ευτυχία και τη χαρά της αγάπης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγους μήνες πριν και ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή. Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους άρχισαν να κάνουν παρέα σε φιλικό επίπεδο. Ήταν όμως μια φιλία που έμελλε να εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα και οι τελευταίες εξελίξεις το επιβεβαιώνουν. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί άτομα του περιβάλλοντος του Γιάννη μιλάνε για το δαχτυλίδι που φοράει εδώ και λίγο καιρό η αγαπημένη του. Όχι ένα οποιοδήποτε δαχτυλίδι, αλλά αυτό που της φόρεσε ο Γιάννης όταν της έκανε την πρόταση να αρραβωνιαστούν. Μάλιστα, ήθελε εκείνη η μέρα να είναι ξεχωριστή για τους δυο τους και είχε ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια. Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή, της πρότεινε να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ότι την αγαπάει πολύ.
Η κοπέλα δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι ο αγαπημένος της ήθελε τόσο γρήγορα να προχωρήσουν παραπέρα και αποδέχθηκε την πρότασή του πολύ συγκινημένη. Πότε οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο ίσως δούμε στο ρόλο της κουμπάρας τη Νάντια Μουρούζη, μιας και στο παρελθόν η ίδια είχε εκφράσει τη μεγάλη αγάπη για το παιδί του Δημήτρη, αλλά και την επιθυμία της να γίνει κουμπάρα στο γάμο του.



Share this post

About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ.
Powered by Themes24x7 .
back to top